DİYARBAKIR / SİLVAN - 100.Yıl Ortaokulu

SİLVAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN METİN AYDIN' DAN ÇOCUKLARI SEVİNDİREN HEDİYE

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin AYDIN, okulumuza şık bir kitaplık armağan etti. Kitaplık okuduğu kitabı arkadaşlarıyla paylaşmak isteyen öğrencilerimizin kitaplarıyla zenginleştirilecek. Okuduğum kitabı arkadaşımla paylaşıyorum sıloganıyla hareket eden öğrenciler kitaplığımızı kısa sürede zenginleştirdi. Öğrencilerimizin bu davranışları okulda saygı ve sevgi temelli bir iklim oluşturdu. Kitabını paylaşan öğrencilerimize ve tüm bu güzelliklere vesile olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin AYDIN'a teşekkür ediyoruz.

Yayın: 15.11.2019 - Güncelleme: 28.10.2020 18:03 - Görüntülenme: 576